Loading...

Lav kun én ansøgning om Bådlån – og modtag tilbud fra flere banker.

Lån til Bil, Båd eller MC hos din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 250.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Længere løbetid øger din chance for lån. Du kan altid betale tilbage før tid.

Forventet månedlig ydelse* 2.596 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 250.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Længere løbetid øger din chance for lån. Du kan altid betale tilbage før tid.

Forventet månedlig ydelse* 2.596 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 250.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Længere løbetid øger din chance for lån. Du kan altid betale tilbage før tid.

Forventet månedlig ydelse* 2.596 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste bådlån

Vores brugere sparer i gns. 42.694,- kr. årligt på deres bådlån.

 • bådlån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • bådlån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste båd og vælger selv det billigste bådlån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • bådlån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

10.495 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • bådlån let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Du får et simpelt bådlån uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • bådlån altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • bådlån altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om Bådlån & Autolånet

Læs mere om Autolånet herSidst opdateret: 20/08-2023 | Læsetid: 18 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Bådlån

Har du fundet en båd, som du har brug for et lille tilskud til at kunne finansiere købet af? Så kan det gøres let og enkelt med et bådlån. Et bådlån kendes ved, at de penge, der bliver lånt, skal gå til købet af en båd. Der findes mange forskellige udbydere, der kan tilbyde dig et bådlån, men kunsten er at finde den helt rigtige, så du dermed får det bedste og billigste bådlån. Har du brug for hjælp til at skabe et overblik over de forskellige udbydere, så er du kommet til det rette sted. Hos Autolånet tilbyder vi at indhente personlige lånetilbud til dig fra en række forskellige banker, så du nemt kan finde frem til det bedste lån til køb af båd.

Der er stor forskel på de enkelte låneudbyderes krav og omkostninger, og det er er derfor en god idé at sætte sig grundigt ind i tingene, inden du optager et bådlån. Nedenfor finder du vores guide, som kan gøre dig helt klar til at gå på jagt efter det bedste bådlån på markedet.


Både du kan låne til

Hos Autolånet er der ikke nogen krav til, hvilken båd du ønsker at låne til. Vi blander os ikke i, om båden er ny eller gammel, eller hvilket mærke der står på siden af den. Når du låner penge gennem os, så vil de blive overført til din egen konto, og du har dermed selv fuld rådighed over beløbet. Det sikrer dig maksimal frihed og fleksibilitet, når du skal ud og købe din båd.

Autolånet og vores bankpartnere anbefaler, at du undersøger markedet grundigt og køber en god kvalitetsbåd med så høj en gensalgsværdi som muligt. For at finde frem til den bedste båd kan du læse anmeldelser af de forskellige typer af både og forhandlere, eller du kan vælge at købe gennem seriøse udbudssider som fx DBA eller Scanboat.


Hvor stort et bådlån kan jeg optage?

Der er flere faktorer, der er afgørende for, hvor stort et bådlån du har mulighed for at optage. Blandt andet kan din økonomiske situation have stor indvirkning på dine lånemuligheder. Mange udbydere af lån vil nemlig se din økonomi grundigt efter i sømmene, inden de låner penge ud til dig. De vil gerne være sikre på at få deres penge igen, og jo bedre din økonomi ser ud, jo mere attraktiv er du for udbyderne af bådlån. I kreditvurderingen vil der ofte blive set på, om du allerede har ubetalt gæld hos banker eller låneinstitutter, ligesom også din indkomst og udgifter spiller en vigtig rolle. Hvor stort et bådlån du kan optage, afgøres derudover af, hvor du vælger at ansøge om lån henne, da det vil variere meget fra udbyder til udbyder, hvor stort et beløb de vil låne til dig. Har du ikke mulighed for at låne det beløb, som din drømmebåd koster, så behøver du ikke at opgive drømmen om skumsprøjt i ansigtet og timevis på havet af den grund. Du kan i stedet arbejde på at øge dit månedlige rådighedsbeløb ved at gennemgå dine faste udgifter. Måske kan du droppe en af dine streamingtjenester, og måske kan du få dine forsikringer og dit mobilabonnement meget billigere et andet sted? Du kan også overveje at ansøge om dit bådlån med en medansøger. Det kan du læse meget mere om i afsnittet nedenfor.


Find nogle af de mest populære låneformål her

MC lån

Her kan du ansøge lån til din næste motorcykel.

Ansøg gratis og uforpligtende om MC lån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Bådlån

Gør drømmen om ny båd til virkelighed med et bådlån gennem Autolånet.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Campingvogn Lån

Tag på eventyr og road-trip med lån til ny campingvogn gennem Autolånet.

Ansøg gratis og uforpligtende om campingvogn lån herunder.Bådlån uden sikkerhed i båden

Hos Autolånet ansøger du altid gratis og uforpligtende om bådlån uden sikkerhed i båden. Dette betyder, at renten på dit lån vil være lidt højere (Fra 3,49%) end ved lån med sikkerhed i båden.

Dette skyldes, at de banker, Autolånet samarbejder med og sender din låneansøgning ud til, vil risikovurdere et lån uden sikkerhed højere, end hvis der var sikkerhed i båden. Til gengæld slipper du for besværet og omkostningerne ved at tinglyse pant i din båd, og konkurrencen på udlånsmarkedet i Danmark har efterhånden gjort, at renteforskellen er blevet minimeret. Derfor kan du roligt optage et bådlån uden sikkerhed i båden.

Gennem Autolånet kan du ansøge om bådlån op til 400.000 kr. med en løbetid op til 12 år (144 mdr.), og vi er med hele vejen, så du får det bedste lån.


bådlån - Bådlån uden sikkerhed i båden

Bådlån med eller uden udbetaling

Ved lån af penge til købet af en båd gælder det, at jo bedre en kreditværdighed du har, des mere sikker er låneudbyderne på at få deres penge igen, og det belønnes ofte med en favorabel rente. Kreditværdigheden afgøres af faktorer som din indkomst, din jobsituation, dine gældsforhold og din boligsituation. På samme måde belønner banken dig, hvis du har været i stand til at spare et beløb op, som du kan lægge i udbetaling til at dække en del af beløbet til købet af båden. Du kan som udgangspunkt gå ud fra, at jo højere et beløb du kan stille som udbetaling, jo lavere en rente vil du kunne få.

Har du ikke mulighed for at lægge et beløb til udbetalingen af din nye båd, så kan du låne hele beløbet hos den valgte låneudbyder. Her gælder det blot om at finde en låneudbyder, som ikke har et opstillet krav om en procentvis udbetaling mod at tilbyde et bådlån.


Hvilke banker er bedst til bådlån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste bådlån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Rente, ÅOP & Løbetid

Når du skal optage et bådlån, så er der tre termer, du som udgangspunkt bør kende til: Rente, ÅOP og løbetid.

Renten er den omkostning du betaler banken for at låne penge til købet af din båd. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Banken udregner den rentesats, du skal betale som kunde ved at foretage en kreditvurdering af dig. Hvis du har en god økonomi og f.eks. er boligejer vil du ofte blive tilbudt de lavere rentesatser. Ansøg her.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renter betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, betalingsgebyrer m.m. Disse gebyrer indregnes i din ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne bådlån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed.

Løbetid er den periode, som bådlånet bliver betalt tilbage over. Hvis du går efter en lav månedlig ydelse, skal du vælge et lån med lang løbetid, hvor udgifterne på lånet spredes over en længere periode, som gør de månedlige ydelser mindre. Hvis du derimod ønsker at betale bådlånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid. De månedlige ydelser bliver højere, men du er hurtigere ude af gælden, hvilket igen betyder lavere renteomkostninger. Når du skal vælge, hvilken løbetid dit lån skal have, så handler det om at finde den gyldne balance mellem, at løbetiden bliver så kort som muligt, og at du er i stand til at afdrage løbende på lånet. Hvis du vælger en for kort løbetid, og du dermed ikke er i stand til at betale af på lånet, så kan de resultere i dyrere rykkere, som gør, at dit bådlån bliver langt dyrere end først antaget.


bådlån - Rente, ÅOP & Løbetid

Ansøg om bådlån med en medansøger

Hvis du vil have de bedst mulige lånebetingelser, så kan du overveje at søge om et bådlån med en medansøger. Ved at være to om et lån vil du forbedre din kreditværdighed, og der er derfor bedre chancer for at blive godkendt til lånet, hvis du søger med en medansøger. Har du en lav månedlig indkomst, eller skal du låne mange penge, så kan en medansøger gøre en afgørende forskel for, om du bliver godkendt til lånet eller ej. Når du optager et bådlån med en medansøger, skal du dog være opmærksom på, at denne person skal stå for at tilbagebetale lånet, hvis du ikke er i stand til det. Derfor er det en god idé at vælge en medansøger, som du stoler på, og derudover er det vigtigt, at I har en klar aftale, inden I skriver under på låneaftalen. Fordelene ved at optage et bådlån med en anden part er, at låneudbyderen ofte kan tilbyde dig en lavere rente og dermed et billigere lån, og at du har ekstra økonomisk støtte i nødstilfælde. Autolånet anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger. Dette er dog ikke et krav.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Inden du låner til bådkøb

Autolånet og de banker vi samarbejder med anbefaler, at du lægger et konservativt budget for din økonomi, før du ansøger om et bådlån. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen og derefter trække faste månedlige udgifter fra. Dette værende husleje, transport, el, vand og varme osv.
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som fx reparationer på den købte båd.

Med budgettet kan du se dit månedlige rådighedsbeløb og dermed bedre beslutte, hvor meget du ønsker at låne og danne dig et overblik over, hvor meget du kan købe båd for. Du kan samtidig løbende følge med i, om budgettet holder.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere have forskellige krav til dig, der ønsker at optage et bådlån. Dette kan være krav til indtægt, alder osv.

Minimumskravene for at ansøge gennem Autolånet er følgende:

 • Minimumsalder på 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit bådlån.


bådlån - Inden du låner til bådkøb

Sådan finder du det bedste bådlån

Når du skal låne penge til køb af båd, så er research et godt skridt på vejen mod det bedste og billigste lån. Der findes mange forskellige udbydere, som hver især ønsker at låne dig penge, så hvorfor ikke lade dem konkurrere om dig? Denne idé har vi hos Autolånet gjort til virkelighed, idet vi tilbyder at indsamle lånetilbud fra bankerne, som du så kan vælge imellem. Det eneste du skal gøre for at få tilsendt disse lånetilbud, er at udfylde låneansøgningen, som du finder øverst på siden. På den måde sparer du besværet med at skrive og ringe rundt til forskellige låneudbydere for at høre, hvilket bådlån de kan tilbyde dig. I stedet får du tilbuddene samlet et sted, så du nemt kan danne dig et overblik og finde frem til det mest favorable bådlån, som kan sikre dig en lækker båd, som du kan nyde bølgernes brusen i. Når du skal finde frem til det bedste lån til køb af båd, så er det ÅOP, du skal holde øje med. Samtidig er det vigtigt, at de forskellige lånetilbud er på samme beløb, og at de har den samme løbetid. Indhenter du dine personlige lånetilbud gennem Autolånet, så sørger vi for, at lånene er på samme beløb og har samme løbetid, så du nemt kan frem til den bedste løsning for dig.

Har du spørgsmål til vores services, så besvarer vi dem hellere end gerne. Du er velkommen til at kontakte os via vores kundecenter, hvor du også finder mange flere informationer, der kan sikre dig et forspring i jagten på det bedste bådlån.

Kilde: Autolånet.dk

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om bådlån – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her