Loading...

Lav kun én ansøgning om Billån uden udbetaling - og modtag tilbud fra flere banker.

Lån til Bil, Båd eller MC hos din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste lån

Vores brugere sparer i gns. 42.694,- kr. årligt på deres billån uden udbetaling.

 • billån uden udbetaling ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • billån uden udbetaling modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste Bil og vælger selv det billigste billån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • billån uden udbetaling vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

10.495 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • billån uden udbetaling let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed, og du får det billigste billån uden udbetaling og uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • billån uden udbetaling altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • billån uden udbetaling altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån uden udbetaling & Autolånet

Læs mere om Autolånet herSidst opdateret: 07/08-2023 | Læsetid: 23 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Mere om billån uden udbetaling

Når du ønsker at købe en bil, hvad enten den er fabriksny eller brugt, har du mulighed for at optage et billån til finansiering af købet. Der er overordnet to måder du kan finansiere dit køb på, og det er et billån med udbetaling eller et billån uden udbetaling. Hvis der stilles krav om udbetaling, betyder det, at du selv medfinansierer købet af bilen ved selv at betale f.eks. 20% af bilens pris, og hvor banken eller finansieringsselskabet udsteder lån til de resterende 80%. Dette kan betyde en umiddelbart lavere rente for dig i forbindelse med dit bilkøb, men der kan være andre fordele for dig, hvis du vælger at optage et billån uden udbetaling.

Visse banker og finansieringsselskaber kan stille krav om udbetaling, men det er blevet mere og mere almindeligt, at der tilbydes billån uden udbetaling, især på fabriksnye biler.

Gennem Autolånet kan du få billån uden udbetaling og til lave renter. Størrelsen på renten vil selvfølgelig afhænge en kreditvurdering af dig som kunde. Bag Autolånet står Letfinans, som er en dansk lånemægler, der indhenter flere tilbud fra banker og finansieringsselskaber. Med Autolånet og Letfinans som mægler kommer bankerne og finansieringsselskaberne til at konkurrere om dig som kunde, hvilket kan være med til at sikre dig så lave omkostninger som muligt.

Nedenfor kan du læse meget mere om billån uden udbetaling og tage et vigtigt skridt på vejen mod købet af dine drømmebil.


billån uden udbetaling - Mere om billån uden udbetaling

Billån med sikkerhed/pant

En anden måde at skelne mellem typer af billån er ved lån med sikkerhed i bilen og lån uden sikkerhed i bilen. Når du optager billån med sikkerhed, betyder det, at banken eller finansieringsselskabet udbyder lånet ved at tage bilen i pant. Når långiver har tinglyst pant i bilen, kan långiver tage bilen tilbage og sælge den, hvis ikke du betaler i henhold til låneaftalen.

Det betyder også, at når du f.eks. køber brugt bil, skal du være opmærksom på, at der kan være restgæld i bilen, som er tilknyttet en panthaver. Der kan derfor være risiko for at komme til at hænge på restgælden i bilen, hvis ikke pantet aflyses. Når du overtager ejerskab af en bil med pant, er det derfor vigtigt, at du får aflyst pantet i bilen hos panthaver.

Med bilens stelnummer kan du slå op på Tinglysningen, og se om der evt. er pant i bilen, og hvem panthaver er.
Billån med sikkerhed/pant i bilen har umiddelbart lave renter, da risikoen for misligholdelse og afskrivning af lån er reduceret for långiver. Du betaler dog stadig for de lavere renter i form af bl.a. tinglysningsafgift. Derfor skal du bl.a. sammenligne ÅOP, når du ser på forskellige tilbud på finansiering. Det kan være en god ide at benytte en låneberegner fra Letfinans, når du sammenligner tilbud på lån til bil.


Billån uden sikkerhed/pant

Den anden type lån er billån uden sikkerhed i bilen. Det betyder, at banken ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant. Renten kan være lidt højere, da den långivende bank eller finansieringsselskab ikke på samme måde har sikkerhed for sit lån. Du slipper til gengæld for at betale tinglysningsafgift mv., og bl.a. derfor skal du se på ÅOP, når du sammenligner lån. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Sammen med renter betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift m.m. Disse gebyrer indregnes i ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. Ved at sammenligne ÅOP på flere forskellige lån, er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Hvis bankerne eller finansieringsselskaberne anser dig for at være god kunde med god økonomi, vil et billån uden udbetaling og uden sikkerhed i mange tilfælde være konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed. Ligeledes anbefaler Autolånet, at du ansøger om lån sammen med en medansøger, da dette øger sandsynligheden for et lånetilbud med lavere rente.

Autolånet sørger samtidig for, at bankerne og finansieringsselskaberne i vores samarbejde kommer til at konkurrere om dig som kunde, hvilket er med til at reducere dine omkostninger i forbindelse med billån uden udbetaling. BT har i en artikel lavet en guide til billån, hvor FDM opfordrer folk til at afsøge markedet og indhente flere tilbud på lån.

Billån uden sikkerhed og uden udbetaling kan i mange tilfælde bedre svare sig for dig, hvis du anses for at være en god kunde af bankerne og finansieringsselskaberne, og især hvis du ofte skifter bil, da omkostningerne forbundet med tinglysning, registrering etc. kan gøre det dyrt, hvis du kun påtænker at have din bil i en kortere periode.

Hos Autolånet kan vi hjælpe dig med at finde det bedste billån uden udbetaling med de laveste renter.


billån uden udbetaling - Billån uden sikkerhed/pant

Find nogle af de mest populære låneformål her

MC lån

Her kan du ansøge lån til din næste motorcykel.

Ansøg gratis og uforpligtende om MC lån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Bådlån

Gør drømmen om ny båd til virkelighed med et bådlån gennem Autolånet.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Campingvogn Lån

Tag på eventyr og road-trip med lån til ny campingvogn gennem Autolånet.

Ansøg gratis og uforpligtende om campingvogn lån herunder.Bilkøb af forhandler eller privatperson

Du kan foretage dit bilkøb af enten bilforhandler eller privatperson. Der er både fordele og ulemper ved begge dele. Fordelen ved bilkøb gennem en bilforhandler er en række rettigheder, du som forbruger har i henhold til lovgivningen, nærmere bestemt Købeloven. En af de vigtigste rettigheder du har i denne sammenhæng, er reklamationsretten, som gør, at du kan reklamere over eventuelle mangler og fejl på bilen. Eventuelle fejl og mangler skal bilforhandleren udbedre eller kompensere dig for. Det betyder til gengæld også, at du ofte også vil skulle betale mere for din bil hos en forhandler end hos en privatperson, da bilforhandleren skal indregne potentielle udgifter til dækning af fejl og mangler ved bilsalg.

Ved bilkøb af en privatperson er du ikke dækket af Købeloven, og du køber derfor din bil som beset og afprøvet, medmindre andet aftales. Der er derfor en række ting, du skal være opmærksom på:
Du skal sikre dig, at der ikke er restgæld i bilen, og hvis der er, skal du og sælger sørge for at pantet i bilen aflyses hos panthaver. Ellers kan du risikere at hænge på restgælden i bilen.

Du bør tjekke bilens stand grundigt, tjekke kilometerstand, tjekke om bilen har fået de påkrævede services og om lovpligtige bilsyn har været overholdt. Hvis du først opdager eventuelle fejl og mangler efterfølgende, vil det være svært for dig at gøre reklamation overfor sælger.

Sørg for at få den originale registreringsattest på bilen fra sælger, så du kan omregistrere bilen til dig selv hos Skat/Motorregistret.
Denne artikel. fra FDM belyser hvilke ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med bilkøb af privatperson.


Hvilke banker er bedst til billån uden udbetaling?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste billån uden udbetaling.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Hvorfor vælge et billån uden udbetaling?

Et billån uden udbetaling er for dig, der ikke har mulighed for at lægge en udbetaling til købet af en bil. Et billån uden udbetaling giver dig mulighed for at finansiere købet af bilen, uden at du har nogen opsparing til det. Når du optager et billån uden udbetaling, så kan du forvente følgende typer af omkostninger:

 • Ydelse
 • Årlige omkostninger i procent
 • Etableringsomkostninger
 • Administrationsomkostninger

Ydelse er det beløb, du betaler af på lånet. Ofte betales dette beløb en gang om måneden. I ydelsen er også inkluderet renteomkostninger, afdrag og administrationsomkostninger. ÅOP står for Årlige omkostninger i Procent og kan bruges til at give en samlet oversigt over lånets omkostninger. ÅOP kan du læse meget mere om i afsnittet nedenfor.

Optager du et billån uden udbetaling, så vil du med garanti også skulle betale etableringsomkostninger eller stiftelsesomkostninger, som de også kaldes.


billån uden udbetaling - Hvorfor vælge et billån uden udbetaling

Mere om ÅOP

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renter, som er en omkostning du betaler for at låne penge, betaler du ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift m.m. Disse afgifter og gebyrer indregnes i ÅOP, så de samlede omkostninger udregnes i procent af lånebeløbet. ÅOP er derfor blot et regnestykke, som viser de samlede omkostninger forbundet med lånet og er altså ikke en årlig omkostning, du har på lånet.

Med ÅOP er det muligt at sammenligne billån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger, og hvor der kan være tale om lån både med og uden sikkerhed.
Dette kan give dig et bedre overblik, hvis du indhenter flere lånetilbud. Når du sammenligner lån ved hjælp af ÅOP skal du blot huske, at de forskellige lån skal have det samme lånebeløb og den samme løbetid.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Billån uden udbetaling med fast eller variabel rente

Ønsker du at optage et billån uden udbetaling, så bliver du også stillet over for valget om, hvorvidt dit lån skal være med en fast eller variabel rente. Med en fast rente vil renten på dit lån være den samme i hele lånets løbetid, mens en variabel rente kan ændre sig løbende. Kommer der en generel rentestigning, så vil dit lån blive dyrere, mens et generelt rentefald vil gøre dit billån med variabel rente billigere. Hvor ofte renten vil stige og falde afhænger af, hvilken type lån du har optaget. De bedst kendte lån er F1, F3 og F5, hvor renten tilpasses henholdsvis hvert år, hvert tredje år og hvert femte år.

Med en fast rente på dit billån uden udbetaling ved du, hvad du skal betale af på dit lån hver eneste måned, og du vil dermed have stabilitet i dine månedlige udgifter, mens det med en variabel rente løbende kan ændre sig, og dit lån kan derfor både blive billigere og dyrere end et lån med en fast rente. Om du skal vælge et billån uden udbetaling med en fast eller variabel rente, er først og fremmest et personligt valg og et spørgsmål om, hvor risikovillig du er. Vælger du at sammenligne lån her hos Autolånet, så vil de banker, vi samarbejder med, som oftest tilbyde dig en variabel rente.

Når du vælger et billån uden udbetaling, så vil renten typisk være lidt højere, end hvis du vælger et billån med udbetaling. Banken eller finansieringsselskabet løber en større risiko ved at låne dig penge, uden at du lægger en udbetaling, hvis du skulle være ude af stand til at tilbagebetale de lånte penge.

Uanset om du vælger et billån uden udbetaling med fast eller variabel rente, så er det en god idé at afsøge markedet grundigt, inden du går ud og optager lånet. Kun på den måde kan du finde det bedste billån uden udbetaling for dig.


billån uden udbetaling - Billån uden udbetaling med fast eller variabel rente

Inden du låner penge

Autolånet og de banker, vi samarbejder med, anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om bilfinansiering. Dit budget fastlægges ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og derefter trække faste månedlige udgifter fra (Husleje, forsikringer, abonnementer, transport, el, vand og varme). Forbrugerrådet Tænk har her en artikel der yderligere beskriver, hvordan du lægger et budget.

Med et budget kan du få et overblik over dit månedlige rådighedsbeløb, og dermed bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i, om budgettet holder, og om der er overensstemmelse mellem indtægter og udgifter.

Ligeledes vil bankerne og finansieringsselskaberne som Autolånet samarbejder med have krav til dig, der ønsker at optage billån. Der er f.eks. krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal hos Autolånet opfylde disse minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive grundigt kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (hus, lejlighed og bil) osv.
En grundig kreditvurdering sikrer, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.


FAQ

Kan man låne til bil uden udbetaling?
De fleste banker kræver udbetaling, når du skal låne til bil. Dette skyldes at banken tager sikkerhed i bilen og oftest vil være sikker på, at der er taget højde for bilens værditab hvorfor de beder om en udbetaling.

Der er dog også enkelte banker som tilbyder lån til bil uden sikkerhed i bilen, og her vil der ikke være udbetaling.
Hvem tilbyder det billigste billån?
Det er altid individuelt hvor godt at lånetilbud du kan opnå og hvor billigt du kan få dit billån. Danske Bank er iht. deres prisliste i øjeblikket billige med billån til 2,79% og hvis du ønsker billån uden sikkerhed i bilen vil Express Bank tilbyde det billigste billån til 4,49% i rente.
Hvordan kan man finansiere bil?
Du kan finansiere bil hos de fleste banker og digitale låneudbydere landet over, og bl.a. indhente lånetilbud via Letfinans tjeneste.
Kan man låne til bil i friværdi?
Det er bestemt muligt at låne til bil i din friværdi hos den bank hvor du har dit boliglån eller realkreditlån.


Sådan finder du det bedste billån uden udbetaling

Første led i optagelsen af et billån uden udbetaling er at beslutte, hvor stort et beløb, du har brug for at låne, og hvor lang tid du vil betale pengene tilbage over – det er det, som også kaldes lånets løbetid. Man kan fristes til at tænke, at løbetiden helst skal være så kort som muligt, og det er også som udgangspunkt rigtigt. Men samtidig er det også vigtigt, at du er i stand til at afdrage på lånet hver eneste måned for at undgå dyre rykkere. For at finde frem til en realistisk løbetid bør du tage udgangspunkt i dit rådighedsbeløb og ud fra det vurdere, hvor meget du kan afdrage på dit lån hver måned.

Når du har fundet det rette lånebeløb og en løbetid, der hænger sammen med din økonomi, så er det tid til at finde det rette billån uden udbetaling for dig. Der er mange låneudbydere, der hellere end gerne vil låne dig penge, og derfor er det vigtigt at afsøge markedet grundigt for at finde det bedste lån uden udbetaling. Hos Autolånet kan vi hjælpe dig med at indhente lånetilbud fra en række forskellige banker, så du nemt kan danne dig et overblik og udvælge det bedste billån uden udbetaling for dig. På den måde lader vi låneudbyderne konkurrere om dig og dit næste lån. Når du skal sammenligne lån, så er det en fordel at gøre det med udgangspunkt i ÅOP (Årlige omkostninger i Procent), da du her kan danne dig et overblik over de samlede omkostninger i forbindelse med billånet. Har du brug for hjælp til finde frem til det bedste lån, så lad Autolånet hjælpe dig.


billån uden udbetaling - Sådan finder du det bedste billån uden udbetaling

Vi kan hjælpe dig med at finde billån uden udbetaling

Vi ønsker at være danskernes foretrukne lånemægler, og vi hjælper også gerne dig med at finde det bedste billån uden udbetaling. Det eneste, vi kræver af dig, er, at du bruger to minutter på at udfylde en ansøgning og sende den ind til os. Med udgangspunkt i den indsamler vi en række billån uden udbetaling fra forskellige udbydere. Vil du også finde det bedste og billigste billån uden udbetaling? Så udfyld ansøgningen ovenfor. Gennem os har du mulighed for at optage et lån på op til 350.00 kroner og med en løbetid på op til 12 år. Det er altid helt gratis og uforpligtende at indhente lånetilbud hos os.Billån uden udbetaling med en medansøger

Ønsker du at optage et større billån uden udbetaling, så kan du overveje at ansøge om lånet med en medansøger. Når der er to personer, der hæfter for lånet, så vil låneudbyderne som oftest være mere villige til godkende lånet, da de har en større sikkerhed for at få de lånte penge tilbage. Samtidig vil udbyderne ofte være tilbøjelige til at udlåne et større beløb, når du har en medansøger med i ansøgningen.

Hvis du vælger at optage et billån med en medansøger, så er det vigtigt at huske på, at din medansøger hæfter for lånet, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Og medmindre din medansøger skal være medejer af din nye bil, så har vedkommende højst sandsynligt ikke lyst til at finansiere dit bilkøb. Derfor bør du, på samme måde som hvis du planlægger at optage et lån alene, give din økonomi et grundigt eftertjek og vurdere, om det kan bære et lån af den størrelse, du planlægger at optage. Når du ansøger om et lån med en medansøger, så vil I begge blive kreditvurderet, og det er således jeres begges økonomiske forhold, der afgør, hvor stort et beløb I kan låne. Når du ansøger med en medansøger, så er det vigtigt, at det er en person, du har tillid til. Mange vælger deres partner som medansøger, men det er ikke noget krav, at du deler hverken adresse eller økonomi med din medansøger. Du har derfor også mulighed for at ansøge om et billån uden udbetaling med en medansøger, selvom du er single eller bor alene.

Når du ansøger om lån gennem Autolånet, så har du mulighed for at gøre det med en medansøger og potentielt få en mere favorabel rente på dit lån. Du skal blot angive i ansøgningen, at du ønsker at låne med en medansøger og angive, hvem denne medansøger er.Billigste billån uden udbetaling

Ønsker du billigste billån uden udbetaling er det altid en god idé, at indhente lånetilbud fra flere banker - så du får den lavest mulige rente og ÅOP.

Renten på billån kan variere meget fra bank til bank, og det er altid individuelt hvad du kan opnå som ansøger hos de forskellige banker.

Blandt de banker der tilbyder billigste billån uden udbetaling finder du:

Express Bank - Rente fra 4,49%
Resurs Bank - Rente fra 6,99%
Remember - Rente fra 7,18%
Resurs Billån - Rente fra 8,08%
Bank Norwegian - Rente fra 8,83%

Kilde: Autolånet.dk

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om billån uden udbetaling – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her