Loading...

Du får det Billigste Billån med kun én låneansøgning - og tilbud fra flere banker

Lån til Bil, Båd eller MC hos din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 200.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 2.077 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad bankerne konkurrere om dig og dit næste billån

Vores brugere sparer i gns. 42.694,- kr. årligt på deres billigste billån.

 • Billigste billån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lad Autolånet gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du kan vælge lang løbetid og få en lav månedlig ydelse.

 • Billigste billån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud til din næste Bil og vælger selv det billigste billån uden udbetaling eller sikkerhedsstillelse.

 • Billigste billån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Autolånet. Du er altid beskyttet iht. Kreditaftaleloven – Trygt og sikkert.

Det siger vores brugere

10.250 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 42.694,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Billigste billån let og enkelt Let og enkelt

  Du behøver ikke stille sikkerhed eller udbetaling. Du får det billigste billån uden overraskelser og sparer samtidig omkostningerne til tinglysning.

 • Billigste billån altid gratis Altid gratis

  Du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager og det er altid gratis at ansøge.

 • Billigste billån altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån & Autolånet

Læs mere om Autolånet herSidst opdateret: 19/08-2023 | Læsetid: 15 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Billigste billån

Har du planer om at købe ny bil, og har du brug for et lån til at finansiere købet, så er du med stor sandsynlighed på udkig efter det billigste billån. Antallet af låneudbydere er gennem de senere år steget markant, og der er derfor også mange, der gerne vil tilbyde dig et billigt lån. Du har derfor mulighed for at optage dit billån hos en bank, ligesom du også kan vælge at få hjælp til finansieringen gennem den forhandler, du køber bilen hos. Har du et godt forhold til den bank, du er kunde i, så kan de sikkert give dig et godt tilbud på et lån. Men inden du takker ja til dette, så kan du med fordel tage et kig på, hvad andre udbydere kan tilbyde dig. Den store konkurrence mellem de forskellige udbydere kan ende med at komme dig som låntager til gode, og derfor er tiden til researcharbejde givet godt ud. Har du brug for hjælp til at danne dig et overblik over de mange forskellige lånetilbud, så kan vi hos Autolånet hjælpe dig. I afsnittene nedenfor kan du blive klogere på de forskellige typer af billån, og så kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på vejen mod at finde det billigste billån.


billigste billån - Billigste billån

Billigste billån uden udbetaling

Når du skal ud og købe ny bil er der overordnet to måder du kan finansiere din nye bil på, og det er enten med eller uden udbetaling. Dette gælder både ved køb at brugt bil eller ved køb af ny bil. Hvis der stilles krav om udbetaling, betyder det, at du selv medfinansierer købet af bilen ved selv at betale f.eks. 25% af bilens pris, hvorefter banken eller finansieringsselskabet finansierer de resterende 75% ved et billån. Det kan betyde umiddelbar lavere rente for dig hvis du stiller med udbetaling i forbindelse med dit bilkøb, men der kan være andre væsentlige fordele, hvis du vælger at optage et billån uden udbetaling.

Det er blevet mere og mere almindeligt at der tilbydes billån uden udbetaling, både på fabriksnye og brugte biler.

Hos Autolånet ansøger du altid om billån uden udbetaling, hvilket betyder at bankerne finansierer det fulde lånebeløb. Dette betyder at du kan låne fra 3,49% i variabel rente op til 400.000 kr. og du har samtidig mulighed for at vælge længere løbetid og dermed lavere månedlig ydelse end ved de fleste billån hvor du skal stille med udbetaling. Hvis du ønsker at udskifte din bil lidt oftere, kan en lang løbetid og lav månedlig ydelse være fordelagtigt.

Autolånet er en dansk lånemægler, der automatisk indhenter flere tilbud fra banker og finansieringsselskaber. Du behøver kun at lave én låneansøgning, og med Autolånet som mægler, kommer bankerne og finansieringsselskaberne til at konkurrere om dig som kunde, hvilket er med til at sikre dig det bedste lånetilbud og det billigste billån.


billigste billån - Billigste billån uden udbetaling

Find nogle af de mest populære låneformål her

MC lån

Her kan du ansøge lån til din næste motorcykel.

Ansøg gratis og uforpligtende om MC lån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Bådlån

Gør drømmen om ny båd til virkelighed med et bådlån gennem Autolånet.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Campingvogn Lån

Tag på eventyr og road-trip med lån til ny campingvogn gennem Autolånet.

Ansøg gratis og uforpligtende om campingvogn lån herunder.Billigste billån uden sikkerhed/pant

Billån uden sikkerhed i bilen betyder, at banken ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant der skal tinglyses. Renten ved billån uden sikkerhed kan være lidt højere, da den långivende bank ikke på samme måde har sikkerhed i bilen og dermed bedre sikkerhed for sit lån. Til gengæld slipper du for at betale tinglysningsafgift og andre gebyrer og bl.a. derfor skal du altid se på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), når du sammenligner billån. På billån betaler du renter og ofte også andre gebyrer, som f.eks. stiftelsesomkostninger, tinglysningsafgift (Ved sikkerhed/pant) m.m. Alle disse gebyrer indregnes i ÅOP. Ved at sammenligne ÅOP på flere forskellige lån med eller uden sikkerhed, er det muligt for dig at sammenligne billånenes reelle pris og endelige omkostninger.

Et billån uden udbetaling og uden sikkerhed vil derfor i mange tilfælde være konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed og udbetaling. Hos Autolånet anbefaler vi, at du ansøger om lån sammen med en medansøger, da dette øger sandsynligheden for at du får det billigste billån med lavest mulig rente og ÅOP.

Ved at benytte Autolånet sørger vi samtidig for, at bankerne og finansieringsselskaberne i vores samarbejde kommer til at konkurrere om dig som kunde. Dette gør, at du hurtigt modtager flere tilbud på dit billån og herefter kan vælge det billigste billån. FDM opfordrer generelt folk til at afsøge markedet og indhente flere tilbud på deres billån, og her er Autolånet et gratis og uforpligtende redskab til dig.


billigste billån - Billigste billån uden sikkerhed/pant

Hvilke banker er bedst til billigste billån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste billigste billån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Vigtige begreber når du vil finde det billigste billån

Er det første gang, du er gået på jagt efter det billigste billån, så vil du med garanti støde på begreber, som hidtil har været ukendte for dig. Her får du en lille opsamling på de ord, som er gode at kende til, når du vil finde det billigste billån.

 • Blancolån – Et blancolån er det samme som et lån uden sikkerhed, og hvor du derfor hæfter for lånet med din personlige formue
 • Stiftelsesomkostninger – stiftelsesomkostninger er de gebyrer og etableringsomkostninger, der er forbundet med at etablere et lån. Stiftelsesomkostningerne kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder, og det er derfor vigtigt at have øje for disse, når du vil finde det billigste billån. De er inkluderet i lånets ÅOP.
 • Rente – Rente er det, du betaler banken for at låne penge hos dem. Her kan der vælges mellem en fast og en variabel rente
 • Afdragsfrihed – afdragsfrihed betyder, at du indgår en aftale med banken om, at du i en periode ikke afdrager på dit lån


billigste billån - Vigtige begreber når du vil finde det billigste billån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvordan finder jeg det billigste billån?

Når du går på jagt efter det billigste billån, så er der flere faktorer, som det er værd at have øje for. Det, der ved første øjekast kan ligne et billigt billån, er det måske ikke alligevel. Derfor er det vigtigt, at du kigger på vilkårene for lånet, inden du skriver under på låneaftalen. På den måde undgår du at blive overrasket over en række omkostninger forbundet med lånet, som du ikke havde lagt mærke til, var en del af aftalen ved første øjekast.

I jagten på det billigste billån er det vigtigt, at du afsøger markedet grundigt. Kun på den måde kan du finde frem til det bedste og billigste billån. Når du sammenligner lån, så er det ÅOP, du skal holde øje med. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og den viser de samlede årlige udgifter ved et lån i forhold til det lånte beløb. ÅOP sikrer dig fuld gennemsigtighed, idet alle udgifter regnes med, det kan både være oprettelsesomkostninger, renten og de løbende omkostninger i forbindelse med lånet. Når du sammenligner lån, så er det desuden vigtigt, at lånene er på samme beløb og at de har den samme løbetid. Hvis du for eksempel har lavt lånebeløb med en meget lang løbetid, så vil det resultere i en meget lav ÅOP, men det betyder ikke, at det er det billigste billån krone for krone. Derfor skal lånebeløbet og løbetiden stemme overens på de lån, du sammenligner. Hos Autolånet har du mulighed for at søge om lån på mellem 30.000 og 400.000 kroner, og løbetiden spænder fra 12 måneder til 12 år. Der er derfor rig mulighed for at finde det bedste og billigste billån, der er som skræddersyet til dine behov.

I forsøget på at få det billigste lån vil nogen forsøge at få en så kort løbetid på lånet som muligt, idet man derved er hurtigere ude af gælden, men en kort løbetid kan ende med at gøre et billigt billån til et dyrt et af slagsen. En kort løbetid vil betyde, at du skal afdrage et højere beløb hver måned, og formår du ikke at overholde din betalingsaftale, så kan det resultere i dyre rykkergebyrer og i værste fald kan du blive registreret i RKI som dårlig betaler. En registrering i RKI vil gøre det langt sværere at optage lån fremover, da mange låneudbydere ikke vil låne penge ud til folk, der er registreret som dårlige betalere.

Når du skal finde det billigste billån, så skal du beslutte dig for, hvor mange penge du har brug for at låne, og hvor mange penge du kan afdrage på lånet hver måned. For at skabe et godt overblik over dette kan du med fordel lægge et budget, hvor du trækker dine månedlige udgifter fra dine indtægter. På den måde finder du dit rådighedsbeløb, og dette beløb er en god rettesnor for, hvor meget du har mulighed for at afdrage hver måned.

Når du skal finde det billigste billån, så kan du med fordel lade Autolånet hjælpe dig.


billigste billån - Hvordan finder jeg det billigste billån

FAQ

Hvilken bank har det billigste billån?
For at finde banken med det billigste billån kræver det at indhente personlige lånetilbud fra flere banker. Hvis vi ser på bankernes prislister har Danske Bank nogle af markedets billigste billån med rente fra 2,79%, og den billigste bank hvor du ikke skal stille sikkerhed i bilen, er Express Bank, med en rente fra 4,49%.
Er det billigere at låne til elbil?
Det er ofte billigere at låne til elbil, da mange banker har såkaldte grønne billån specifikt til elbiler.
Kan det betale sig at indfri billån?
Det kan oftest betale sig at indfri dit billån, medmindre du i sjældne tilfælde har en fast rente som er lavere end din indlånsrente.
Hvad koster et bil lån i banken?
Det varierer fra bank til bank hvor meget et bil lån koster, og det er derfor en god ide at indhente personlige lånetilbud fra flere banker. Typisk ligger renten fra 2,79% til 25% på bil lån i banken.


Find det billigste billån med Autolånet

Ved at oprette en ansøgning hos os sparer du både tid og penge, og du slipper for besværet med at skulle indhente tilbud fra forskellige låneudbydere. I stedet får du dem sendt direkte hjem til dig, hvor du kan sammenligne de forskellige tilbud og finde det bedste og billigste billån.

Hvis du ønsker at finde frem til det billigste billån gennem Autolånet, så har vi følgende krav til dig:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal som minimum have en årlig indkomst på 180.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI

Vælger du at gøre brug af vores gratis og uforpligtende tilbud om at hjælpe dig med at finde det billigste billån, så fungerer det på den måde, at du udfylder en ansøgning, hvori du oplyser, hvilke krav du har til billånets beløb og løbetid. Udfyldningen af ansøgningen tager ikke mere end 2 minutter. Herefter sender vi dig en række forskellige tilbud på lån fra en række udbydere, og så er det bare op til dig at udvælge det tilbud, du ønsker at benytte dig af. Det har aldrig været nemmere at finde frem til det billigste billån.

Ansøg her og få dine tilbud allerede i dag.Hvem kan optage et billån?

Kravene til dig som låntager vil variere fra udbyder til udbyder, og her ligger forskellen ikke kun i, om der er tale om et banklån, et kviklån eller et billån gennem bilforhandleren. Selv når der er tale om et banklån, så kan kravene også være forskellige fra bank til bank. Disse krav kan blandt andet handle om låntagerens alder og indkomst. Samtidig kan der også blive set på andre økonomiske forhold gennem en såkaldt kreditvurdering. Ønsker du at låne penge gennem de banker, som vi hos Autolånet samarbejder med, så kræver det, at du er fyldt 21 år, at du har en årlig indkomst på 180.000 eller mere, samt at du ikke er registreret i RKI. Samtidig vil vi forud for godkendelse af din låneansøgning foretage en kreditvurdering, så du kun kan optage et lån, som er i overensstemmelse med dine økonomiske forhold.

Kilde: Autolånet.dk

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Når det drejer sig om billigste billån – er Autolånet altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her